best casual outfit with alexander mcqueen sneakers is always headed by quality.rolex swiss aaa swiss replica rolex day date oysterquartz president 18k gold champagne dial mens watch 19018 could possibly be the outstanding significance among impressive training and therefore skills. Afdrukproblemen

Afdrukproblemen

Heeft u problemen met het afdrukken van onze kleurplaten? Hieronder vindt u enkele oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

Kleurplaat wordt niet afgedrukt

Soms kan het uitblijven van een reactie van uw printer gewoon zijn, dus laten we beginnen met de basis. Controleer of alle kabels correct zijn aangesloten en of een printer is ingeschakeld. Controleer of er papier en inktcartridge zijn geplaatst. Soms kan het nuttig zijn om uw computer opnieuw op te starten en om de printer enkele seconden uit het stopcontact te halen en weer aan te sluiten.

Kleurplaat wordt op een paar pagina's afgedrukt in plaats van op een alleen vel

Om een correcte afdruk te krijgen, moet u eraan denken de afdrukrichting op "verticaal" in te stellen. U kunt dat wijzigen in de instellingen van de printer.

Slechte afdrukkwaliteit

De meest voorkomende reden is een laag inktniveau in een printer. Vervang de kleuren inktcartridge en alles zou in orde moeten zijn. Om onze kleurpagina's af te drukken heb je gewone zwarte inkt nodig. Als dat niet helpt, verander dan 'Afdrukkwaliteit' in 'Hoog' of hoger in de printerinstellingen.

Als u een ander probleem tegenkomt, neem contact met ons op. We zullen proberen te helpen :)