Over ons

Welkom op www.terborg600.nl

www.terborg600.nl is een site waarop diverse kleurplaten staan die de bezoeker GRATIS kan printen en vervolgens kan inkleuren (m.u.v. abonnee versie). Tekeningen met discriminerende, agressieve of gewelddadige onderdelen worden niet op deze site geplaatst. De site is gericht op kinderen tussen 4 en 12 jaar.

Iedereen kan inloggen op deze site en men is niet verplicht om zich hoe dan ook te registreren. Voor een aantal onderdelen op de website www.terborg600.nl dient u wel een aantal gegevens van uzelf te registreren, indien u gebruik wilt maken van over service of onderdeel. Hierbij valt te denken aan deelname aan de ‘Prijsvraag’, ‘Doorsturen van Kleurplaten’, ‘Verzenden van digitale kaartjes’, ‘Nieuwsbrief’ en 'Abonnee versie'.

U heeft altijd de mogelijkheid om uw gegevens niet vast te leggen; dat betekent dan wel dat u geen gebruik kunt maken van genoemde diensten. Voor het inloggen op www.terborg600.nl en het afdrukken van kleurplaten is geen enkele registratie verplicht! Onderdelen die u dient in te vullen zijn altijd gemarkeerd met een *, de overige informatie kunt u op vrijwillige basis invoeren.

Mocht u vragen of opmerkingen over deze beschijving hebben dan horen wij dat graag van u. Hieronder vind u de gegevens om ons te bereiken:

Redactieadres:
www.terborg600.nl
t.a.v. Redactie www.terborg600.nl
Leidschendam
Gr. Juliana v Stolberglaan 31
2263AB Leidschendam
Nederland

E-mail: info (at) www.terborg600.nl

of neem contact met ons op via de contactpagina.